Breadcrumbs


Autentificare


REGLEMENTĂRI NOI....TRĂDARE OBIȘNUITĂ, PE FINAL DE AN!

Postează pe Facebook

   Oameni buni, pe final de an, se întâmplă în general, diverse trăsnăi... Astfel, nenea ministru demisionar/demis/demisionat - cel care spunea că majoritatea dintre noi stau și păzesc liniile, ca să vadă ce piese mai cad din trenuri! - a dat în luna decembrie 2018 două ordine de ministru nou-nouțe, ce își vor produce efectele începând cu anul în curs... Ordinele aduc modificări importante în ceea ce privește REGULAMENTUL DE EXPLOATARE TEHNICĂ FEROVIARĂ (RET) - baza regulamentelor feroviare! (în special în ceea ce privește activitatea de manevră), precum și deservirea trenurilor de marfă de către un singur agent (în speță, mecanicul de locomotivă)!

   Ordinele vor fi puse în aplicare începând cu perioada imediat următoare, cu toată opoziția manifestată de către FEDERAȚIA MECANICILOR DE LOCOMOTIVĂ - un lucru mai mult decât normal! Ce să vezi, gașca mare și trădătoare - „cea mai mare federație sindicală feroviară”, era ocupată cu primirea noilor automobile „Duster”, pentru deplasarea la munte și la mare - nu au avut timp și nici nu au vrut să facă front comun pentru stoparea acestor „legi feroviare” - la urma urmei, asta sunt! Nu erau interesați să apere interesele șefilor de manevră, manevranților - nu reprezintă asemenea categorii de personal!! BRRRR - te ia cu greața când vezi atâta ticăloșie!

   În atașament, se pot consulta cele două ordine „nou-nouțe” - sunt importante pentru personalul de exploatare, special pentru cei de la mișcare - acari, manevranți, șefi manevră, șefi tren, impiegați de mișcare și operatori RC!

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


TeamViewer pentru Asistenţă la distanţă Asistenţă la distanţă
© 2013-2015 Sindicatul Trafic 2009 Iași | administrat de Marian Burlacu