Breadcrumbs


Autentificare


CLARIFICARI ...

Postează pe Facebook

STIMATI COLEGI, asa cum am anuntat din timp, in data de 06 martie curent, incepind cu ora 09.30, la Iasi, la sediul Aliantei sindicatelor feroviare din Moldova, va avea loc Adunarea generala anuala a sindicatului Trafic 2009, la care sint asteptati sa participe toti membrii de sindicat, liberi de serviciu. Cred ca este absolut necesar pentru a face citeva clarificari si anume:

  1. Cei care ies din tura de noapte in dimineata de 06 martie, ca si cei care intra in tura in 06/07 martie pot face un minim efort, ca o data pe an, sa vina la sedinta, citeva ore, pentru a discuta o parte din problemele de serviciu si pe care le putem rezolva pe linie de sindicat.
  2. La sedinta, avem de luat citeva hotariri, in ceea ce priveste noul proces, ca si o parte din probleme legate de noul CCM, ce urmeaza a fi negociat incepind cu data de 10 martie.

Daca onor membrii de sindicat nu reusesc sa vina macar o data pe an, la sedinta, pentru 3-4 ore, atunci ce rost mai are sa ne ocupam de sindicat, sau ce rost isi mai are el? Vreau sa fie foarte clar: cei care nu pot, sau nu vor sa-si faca timp, ori nu au nevoie de sindicatul asta, ori trebuie sa se inscrie in altul... Pai ce facem aici, ne jucam de-a sindicatul? Adica eu pot sa-mi pierd din timpul meu liber, citeva zeci de zile pe an, pentru activitati sindicale, in loc sa ma ocup de altele si sa dedic mai mult timp familiei mele, iar domnii (doamnele) colegi nu au timp citeva ore?? Ca sa inchei, atit mai adaug: VA ASTEPTAM LA SEDINTA, SA NE VEDEM CU BINE...

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


TeamViewer pentru Asistenţă la distanţă Asistenţă la distanţă
© 2013-2015 Sindicatul Trafic 2009 Iași | administrat de Marian Burlacu