Breadcrumbs


Autentificare


DICTATURĂ, PE BAZĂ DE PISTOALE MITRALIERĂ...

Postează pe Facebook

   „Dragi români” - ca să fim în pas cu trompetele puterii - oamenii normali încep, încet-încet, să realizeze că trăim o comedie neagră, având în vedere cele ce s-au întâmplat în ultima lună...

   Măsurile luate de cei „aflați la butoane”,  până acum, arată doar o mare sete de putere absolută și mai puțină grijă față de cetățeni, așa cum prevede Constituția ROMÂNIEI... Nu vrem să analizăm prea mult, dar punem câteva întrebări de bun simț, așa cum își pune fiecare:

 

   1-De ce a fost necesară interzicerea deplasării între orele 22.00-6.00, între aceste ore, COVID-ul 19 este agresiv??? Sau în timpul acesta, au liber la circulație camioanele cu lemn defrișat din păduri și nu trebuie să vadă prea multă lume?

   2- Când va începe testarea, în masă, a celor care doresc să fie testați, contra COVID-19, pentru a vedea care este situația reală, din țară? Sau, asta nu este o prioritate, să știi ce măsuri punctuale să iei și să poți trata exact pe cei care au nevoie??

   3-Măsurile astea, de distanțare socială, se iau de la caz la caz, sau sunt valabile pentru toată lumea? Dacă la ditamai aeroportul din Cluj, stăteau sute de oameni, să meargă la muncă în „patria mamă” - Germania - în țară interzici deplasarea anumitor categorii de cetățeni, între anumite ore? Pe ce bază? Sau aplicăm politica nazistă, că atunci a avut rezultate? Uităm atât de repede celebrul citat al pastorului luteran Martin Niemoller - „Când naziștii au venit să îi ia pe comuniști, n-am scos o vorbă. Nu eram comunist. Când i-au arestat pe social-democrați, am tăcut. Nu eram social-democrat. Când au venit să îi ia pe sindicaliști, nu am protestat. Nu eram sindicalist. Când au venit să îi ia pe evrei, nu m-am revoltat. Nu eram evreu. Când au venit să mă ia pe mine, nu mai rămăsese nimeni care să-mi ia apărarea.” ??? S-a făcut, sub false argumente, program special pentru cei trecuți de 65 de ani, ce va urma???

   4- Tâmpenia cu „stăm liniștiți în casă și totul va fi bine” - cât va mai funcționa? Dacă nu mai muncim, de unde naiba vor fi bani? Că într-o săptămână, maximum două, se termină toate rezervele, la mai bine de 75% din cetățeni, pe urmă, ce se întâmplă? Dar de ce „patria mamă” - Germania - și nu numai, este atât de hotărâtă să facă economia să meargă, iar la noi, trebuie „să stăm liniștiți în casă, că totul va fi bine” ???

   O ultimă problemă, oameni buni, văzută chiar azi, îngrijorează teribil... Am înțeles că armata a fost scoasă pe stradă, să ajute poliția, depășită se pare, de situație... Nu vom comenta prea mult acest aspect, ci doar ceea ce se află în spatele acestei decizii și anume : 1. - De ce a fost necesară scoaterea blindatelor pe străzile capitalei (nu știm dacă și prin alte orașe)?? Contra cui au fost scoase, pentru ce, cu cine se aștepta armata, pe timp de pace, să le folosească? Contra poporului român? 2 - Am văzut până acum câteva zile, diverse cadre militare - soldați, gradați, ofițeri, alături de cadre de poliție - până aici, nimic prea deosebit... Astăzi, am văzut militari cu pistoale mitralieră, la intrarea într-o piață! Dar, pentru cine sunt pregătite aceste arme? Indiferent de ce incident ar fi, se va trage cu arme automate??? În cetățeni????

   Oameni buni, așa cum am mai spus, se pare că „țicneala” celor de la butoane nu are limite, sau cumva, se face o repetiție, pentru cine știe când????

   P.S. - În atașamentul acestor rânduri, puteți vedea poze făcute astăzi, în Iași, la intrarea în piața Alexandru cel Bun, cu militari înarmați cu pistoale mitralieră, alături de cadre de poliție, care supravegheau /dirijau!? „amărâții” veniți să cumpere o pâine, un morcov, o salată.... 

Adaugă comentariuTeamViewer pentru Asistenţă la distanţă Asistenţă la distanţă
© 2013-2015 Sindicatul Trafic 2009 Iași | administrat de Marian Burlacu