ȘEDINȚĂ BIROU EXECUTIV SINDICAT TRAFIC 2009 - 04.11.2021

ÎN ATENȚIA MEMBRILOR SINDICATULUI TRAFIC 2009:

În  data de 04 noiembrie 2021  începând cu ora  09.30  la sediul din stația  Nicolina, clădirea Gării internaționale, etaj 2, se convoacă  ședința Biroului  Executiv al  Sindicatului Trafic 2009 la care vor participa și membrii Comisiei de cenzori; având în vedere situația generată de virusul COVID-19, este recomandată purtarea măștii, iar accesul membrilor de sindicat este restricționat, având în vedere spațiul limitat avut la dispoziție.
  Conform  prevederilor statutului  Sindicatului  Trafic 2009, se convoacă următorii :
1.Sandu Gheorghe, R.R.C. Iași ;                                                        2.Hulubei Gheorghe Ionuț, stația Grajduri
3.Acasandrei Dorin, h.m. Berheci ;                                                          4.Macovei Victor Cristian, h.m. Holboca;                                                      5.Mănuță Dragoș Daniel, R.R.C. Iași ;                                                      6.Morariu Mihai Marian, stația Podu-Iloaiei ;                                                7.Țuțușanu Vlăduț Ionuț, h.m. Sîrca;                                                          8.Furică Iustinian, R.R.C. Iași;                                                                    9.Irimia Maria, h.m. Sîrca;                                                                    10.Opria Petru, stația Cristești Jijia;
 Telegrama aprobată de convocare a ședinței a fost transmisă către subunități cu nr. 34 din data de 05.10.2021 și poate fi consultată în atașament.

Ataşamente:
FişierDescriereMărime fişier
Download-ează fișierul (TELEGRAMA NR.34 ȘEDINȚĂ B. EX. -04.11.2021.jpg)TELEGRAMA NR.34 ȘEDINȚĂ B. EX. -04.11.2021.jpg 112 kB